Samen sterk(er) in Nederweert.

Groeikracht voor kinderen.

Spelen, leren en ontwikkelen doen kinderen de hele dag door. Thuis, op school, in de kinderopvang en in hun vrije tijd. Dit stimuleren wij in Nederweert volop vanuit drie integrale kindcentra (IKC): de Kerneel, de Bongerd en Budschop. In elk IKC biedt Hoera ontwikkelingsgerichte opvang voor baby's, peuters en basisschoolkinderen en MeerderWeert goed, eigentijds onderwijs.

Onder en na schooltijd bieden wij als integrale kindcentra sámen een uitdagend activiteitenaanbod voor alle kinderen van onze locaties, gericht op de groei van ieders talent, creativiteit, ondernemerschap en een gezonde, duurzame leefstijl. Zo versterken wij samen de groeikracht van kinderen van 0 tot 13 in Nederweert en geven ze mee wat zij nodig hebben voor hun toekomst.

 

 Wat bieden wij samen voor kinderen in Nederweert?

· opvang voor 0 -13 jaar voor kinderen en ouders van de drie IKC's.

· onder en na schooltijd kunnen kinderen gebruikmaken van een breed talentenaanbod op de eigen IKC-locatie én op de andere IKC-locaties.

· keuzemogelijkheden voor kinderen en ouders: zij kiezen het IKC en het onderwijsprofiel dat het beste bij de past.

· we zetten expertise van onderwijsprofessionals breed in voor kinderen van de drie IKC's.

· wij bieden kinderen extra ondersteuning als dat nodig is - zo gaat een aantal kinderen uit groep 7 van de drie IKC's samen vast 'wennen' in het voortgezet onderwijs.

· wij stimuleren ontmoeting tussen kinderen, ouders en wijkverenigingen in Nederweert.

· wij organiseren samen open dagen en activiteiten voor kinderen en ouders.
 

Wij bieden kinderen samen extra groeikansen door samen te zorgen voor een breed aanbod voor groei van ieders talent, creativiteit, ondernemerschap en een gezonde, duurzame leefstijl.